Traject: stress in kaart

Intake

Tijdens de intake brengen we samen jouw stress in kaart. We gaan in gesprek: ik luister kritisch en stel vragen die er voor zorgen dat we bij de kern van het probleem komen. Op deze manier maken we een analyse van de problematiek.

Counseling gesprekken:

Tijdens het traject ‘stress in kaart’  voer ik  4 gesprekken van 1 uur met jou. Tijdens deze gesprekken gaan we dieper in op de oorzaak van de problemen, de aanwezigheid van patronen, belemmeringen en stressoren. Het kan zijn dat we wat oefeningen doen om meer inzicht te krijgen. Gezamenlijk formuleren we hoe je in de toekomst anders met stress om wil gaan.  We creëren samen meer inzicht, overzicht en heldere doelen.

Als counselor zal ik je motiveren en activeren tot het ondernemen van stappen in jouw veranderproces. Ik zal je tools aanreiken om op een andere manier met stress om te kunnen gaan. Doorgaans is de frequentie van de gesprekken eenmaal per 14 dagen. Ik werk met verschillende werkvormen en opdrachten. Tussen de gesprekken door is contact per telefoon of mail altijd mogelijk.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn counselings-locatie (Houten), op een externe locatie of tijdens een wandeling in de buitenlucht.

Afsluiting:

Tijdens het 5e gesprek bespreken we of er meer sessies nodig zijn of dat je nu genoeg tools hebt om jouw stress zelf aan te pakken.

Kosten

De kosten voor bovenstaand traject (intake en 4 gesprekken) zijn: € 349,- (incl BTW)

Aanvullend gesprek: € 75,- (incl BTW)